Alina Gorghiu: Victor Ponta dă foc la țară, aruncă în aer credibilitatea României

Data publicării:
alina gorghiu vasile blaga 7256367-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

„Victor Ponta a decis să dea foc la țară și să sacrifice România doar pentru a își exercita în continuare funcțiile. Nu ne așteptam la o demisie, pentru că Victor Ponta nu are nici onoare, nici demnitate. Pentru a rămâne la putere, Victor Ponta este în stare de orice, cum a demonstrat și la alegeri, la votul din diaspora.

Constatăm cu stupoare cum Victor Ponta aruncă în aer tot ce înseamna credibilitatea României în lume, prin nerecunoașterea instituțiilor statului român.

Astăzi, pentru Victor Ponta, statul român este Victor Ponta. Este un atac incredibil împotriva statului român și împotriva instituțiilor. 

Victor Ponta girează un Guvern care înseamnă blazonul corupției. Victor Ponta pozează în victimă când nu este decât un agresor al statului român și al instituțiilor constituționale.

Este cea mai gravă criză politică în România după anul 1989. Este sfârșitul carierei politice a lui Victor Ponta.
Vreau să îi mai spun lui Victor Ponta că justiția nu se face la sediul din Kiseleff, nu se face în Parlament. Activitățile comerciale și achizițiile de apartamente ale lui Victor Ponta nu interesează pe nimeni. Discuția de astăzi este despre lipsa de credibilitate și de legitimitate pe care le are un premier. Ponta evită răspunderea politică pe care ar trebui să și-o asume printr-o demisie.

PNL nu mai recunoaște legitimitatea politică a lui Victor Ponta ca prim ministru. Vom discuta despre boicotarea oricăror situații în care am avea discuții cu Victor Ponta”, a declarat Alina Gorghiu.

Vasile Blaga anunță că în ziua în care se va dezbate moțiunea de cenzură PNL va face un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului și cheamă bucureștenii să se alăture demersului liberalilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri