Alina Gorghiu: Victor Ponta ţine România într-o situaţie de impas major

Data publicării:
alina gorghiu facebook 2

Victor Ponta bate în retragere, într-o variantă nedemnă. În ciuda unei situații medicale, cred că Prim-ministrul Victor Ponta dorește să cumpere timp, negăsind o altă ieșire din situația gravă în care ne-a pus. E un fel de autosuspendare, după ce a încercat toate tertipurile posibile și imposibile. Oricând s-ar întoarce, orice ar delega, Victor Ponta trebuie să-și dea demisia. Acum nu este altceva decât un prim-ministru în exil, care încearcă o campanie de victimizare prin fax, nimic altceva. Ponta trebuie să-și dea demisia azi! O acceptăm tot prin fax”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Alina Gorghiu a comentat situaţia lui Victor Ponta şi la Digi24. "Nu face altceva decât să decredibilizeze România şi să o ţină într-o situaţie de impas major pentru că, indiferent când s-ar întoarce şi indiferent câte atribuţii ar delega vicepremierului sau unei alte persoane din cabinetul său, deznodământul este acelaşi: va trebui să îşi dea demisia. Nu din cauza unei operaţii, nu din pricina unei situaţii de imposibilitate temporară, ci demisia trebuie să şi-o dea din cauza faptului că suntem, cred, într-a 16-a zi de când premierul României este pus sub urmărire penală", a spus copreşedintele PNL.    

Vom încerca să punem presiune pe un guvern lipsit de legitimitate, pe un premier compromis, astfel încât poate ajunge la înţeleptul gest de a-şi da demisia. Dacă va refuza acest lucru, este o chestiune de zile rămânerea domniei sale la Palatul Victoria pentru că societatea din România, partenerii europeni au înţeles acelaşi lucru pe care l-a înţeles Opoziţia: că nu putem să mergem înainte cu un premier care nu mai reprezintă niciun dram de credibilitate”, a mai spus Alina Gorghiu. 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri