Aluzia lui Băsescu despre relația dintre SRI și politicienii din comisia de control

Data publicării:
basescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul Traian Băsescu, președintele PMP, a declarat că se va prezenta la Comisia parlamentară de control al activității SRI, dar așteaptă ca, mai întâi, la comisie să fie audiați fostul prim-adjunct al directorului SRI generalul Florian Coldea și fostul director al Serviciului George Maior.

basescu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mă voi duce, categoric, dar aștept să-i cheme pe Coldea, pe Maior, pe Dumbravă (generalul SRI Dumitru Dumbravă - n.r.) să-și epuizeze tot ce are de povestit; mai sunt mulți alții și după ei, mă duc, o să mă duc și eu”, a declarat Traian Băsescu luni, la TVR 1, întrebat dacă se va prezenta la Comisia de control al activității SRI pentru a fi audiat.

Fostul șef al statului a spus că actuala Comisie de control al activității SRI nu diferă ca activitate de cea de dinainte.

„Nu, nu, nici vorbă, nu se spun lucruri esențiale. Pescuiesc, așa, să vadă ce o ieși, după care se duc supuși la SRI, care le dă un general sau un colonel să le descifreze ce au spus unii și alții în comisie. Deci, nimic deosebit față de ce se întâmpla cu fosta comisie. Și, probabil, foarte curând, dă colțul ierbii și încep să le pună facilitățile de cazare ale SRI-ului la dispoziție celor din Comisia SRI, e și ăsta un mic subiect. Poate le mai face câte o invitație, mai prin Deltă, mai prin... Știu eu, nu știu, am făcut o aluzie doar”, a afirmat Băsescu.

El a mai spus că, în „toată nebunia asta a comisiilor”, a aflat „cu mare suprindere despre intimitatea dintre conducerea SRI și Ponta-Dragnea”. „Mi-a produs o surpriză în mod real”, a adăugat Băsescu.

Acesta a negat că ar fi avut cunoștință despre o astfel de relație din perioada în care a fost șef al statului, susținând că a aflat din presă.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri