ANAF vs. INTACT | Liviu Dragnea: „N-am avut de gând să pun sub semnul întrebării o decizie definitivă a instanței”

Data publicării:
liviu dragnea psd ro-3

„Am dorit să fac această declarație pentru a exprima indignarera faţă de modul abuziv în care funcţionarii ANAF au procedat ieri când au descins la sediul a 5 televiziuni. Din punctul nostru de vedere este o acţiune profund nedemocratică. S-a tot vorbit despre protejarea libertății de exprimare. Această acţiune este clar un atentat împotriva libertății de exprimare a presei”, spunea Liviu Dragnea în 16 februarie.

Prin această instituție din subordine (n.r.ANAF) dacă se întâmplă o evacuare, practic Guvernul României închide cinci televiziuni într-un stat democratic. Dacă se întâmplă acest lucru și Guvernul României tehnocrat, care a spus mereu că protejează libertatea presei sau susține, atunci cred că acest Guvern nu mai poate rămâne în funcție. Dacă se întâmplă lucrul acesta, noi analizăm foarte serios eventualitatea depunerii unei moțiuni de cenzură”, avertiza el o zi mai târziu.

Astăzi și-a nuanțat declarația:

Afirmaţiile mele de săptămâna trecută au fost generate de emoţia generală pe care nu mi le retrag. În schimb am constatat că din păcate afirmațiile mele au fost denaturate şi de asemenea nu sunt de acord să mă asociez cu orice atac asupra instuțiilor statului. N-am avut de gând să pun sub semnul întrebării o decizie definitivă a instanței sau recuperarea unor prejudicii stabilite de instituții”, a spus Liviu Dragnea.

Șerban Nicolae poate depune moţiune de cenzură în nume propriu, PSD nu a luat o decizie în acest sens, stilul ăsta în care toată lumea vrea să fie vedetă nu mai e agreat în PSD. PSD nu depune moţiuni de cenzură pentru imagini, PSD ar avea puterea să pice guvernul, nu am ajuns în situația în care să aducem o criză guvernamentală în România, nu luăm în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri