Atac în plen la noul șef al PSD. Mihai Sturzu: Alegerea lui Liviu Dragnea a amintit de perioada comunistă

Data publicării:
sturzu

Actualizare 16:30. Noul președinte al partidului a spus că nu a văzut solicitarea lui Mihai Sturzu, președinte TSD, ca alegerile de săptămâna trecută în urma cărora Liviu Dragnea a fost ales președintele PSD să nu fie validate.

Mi-a spus cineva, fiecare alege să-și facă propria campanie așa cum crede cuviință”, a spus Dragnea, adăugând că „din păcate, nici măcar” nu a fost jignit de afirmațiile lui Sturzu.


„Am fost acuzat de comunism acum o săptămână. Prietenii mei, familia mea, toţi, mi-au spus că sunt iarăși comunist. Haideţi să nu cădem într-o iluzie în care închiși în spatele unui zid să cădem într-o realitate pe care ceilalți oameni nu o văd ca noi. Acum o săptămână am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta e comunismul, oameni buni! Domnul Ion Iliescu ne-a asociat acest tip de alegeri cu cele de pe vremea lui Ceaușescu și bine a făcut”, a spus Mihai Sturzu, președintele Tinerilor Social-Democrați.

Mihai Sturzu a adăugat într-un interviu acordat reporterului Digi24 Alina Manolache că liderii PSD din anii 90 ar trebui să le prezinte scuze românilor pentru două momente luate atunci.

„Este o problemă dacă vorbim de comunism în PSD. Nu e târziu să ne cerem scuze pentru mineriadele din 90, pentru faptul că regele n-a fost primit în țară în 90. Au fost vremuri grele, dar au fost decizii greşite. (...) Mi-ar fi plăcut să fi avut candidaţi din care să alegem. Un gest este să invalidăm alegerile să avem 2-3 candidaţi, ca să fie dezbatere de idei şi progres. (...) Vreau să cred că mai e democraţie în PSD”, a spus Mihai Sturzu, pentru Digi24.

VIDEO. Membrii PSD prezenți la Congres, ridicați în picioare de Liviu Dragnea pentru a se despărți de comunism

Cum va arăta PSD în "era Dragnea". C. T. Popescu: Nu văd nicio şansă ca el să fie candidatul la preşedinţie al partidului, pentru că nu are popularitate

Cristian Tudor Popescu: Cine verifică corectitudinea alegerilor din PSD?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri