"Azi Dragnea le taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21% !!!"

Data publicării:
ponta dragnea FB

"Nici PNŢCD, nici Guvernul PDL nu a gândit aşa ceva", scrie fostul premier PSD, într-o postare pe Facebook. Pe un ton extrem de dur, Victor Ponta consideră modificările aduse Codului fiscal ca fiind antisociale şi neoliberale, considerând demersul coaliţiei PSD-ALDE drept "o ticăloşie fără margini".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai jos, postarea lui Victor Ponta, pe marginea schimbărilor aduse Codului Fiscal, publciat cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern în care acestea vor fi adoptate:

"Basescu a taiat salariile bugetarilor cu 25% - azi Dragnea le taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21% !!!

Masura prin care contributiile sociale trec in totalitate la angajat este cea mai de dreapta, neoliberala, antisociala si discriminatorie decizie luata in Romania dupa 1989 ( nici PNTCD nici Guvernul PDL nu a gandit asa ceva) - o masura care se va dovedi greu de aplicat si care va duce la cresterea inegalitatilor / o schimbare pe care nu a cerut-o nimeni din economie sau societate luata la presiunea conducerii PSD ( partid de stanga ) impotriva opozitiei sindicatelor, patronatelor, specialistilor si chiar a presei !!!! De ce?!??

Doar pentru ca Dragnea si Valcov sa faca o scamatorie fiscala prin care sa spuna bugetarilor ca le dau 25% in plus la salariu desi iau practic doar maxim 4% / si doar pentru ca pe Dragnea & Co nu ii intereseaza milioanele de angajati din privat ?

Am muncit din greu toti romanii in 2012-2016 sa refacem economia tarii dupa dezastrul din 2009-2011 si am reusit cu mari sacrificiii / Sa distrugi din nou economia si finantele Romaniei in 2017 este o iresponsabilitate si o ticalosie fara margini!"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri