Bădălău îl contrazice pe Dragnea în privința mitingurilor PSD

Data publicării:
niculae-badalau

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, îl contrazice pe Liviu Dragnea în privința mitingurilor anunţate de acesta la finalul săptămânii trecute.

niculae-badalau
Niculae Bădălău

”Consider că avem extraordinar de mult de muncă pe Codul administrativ şi legile justiţiei şi nu cred că aceste mitinguri ar trebui să se desfăşoare în viitorul apropiat pentru că este nevoie şi de prezenţa parlamentarilor”, a declarat senatorul Niculae Bădălău, potrivit news.ro.

Preşedintele executiv al PSD a explicat că, din moment ce sunt o serie de legi importante în dezbatere, senatorii şi deputaţii social-democraţi nu pot absenta din Parlament.

„Consider că parlamentarii ar trebui să stea în Parlament să lucreze aceste legi”, a adăugat el.

Liviu Dragnea a anunţat vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, reunit la Băile Herculane, că liderii social-democraţi au decis ca organizaţiile judeţene ale partidului să organizeze manifestaţii în perioada următoare.

„Am decis ca orice organizaţie PSD din ţară să poată să organizeze manifestări publice oricând, stabilind data, locul şi motivul, coordonându-se sau nu între judeţe”, a precizat liderul PSD Liviu Dragnea.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că PSD nu va organiza un miting mare în Bucureşti, Dragnea a replicat: „Nu ştim. Una nu exclude alta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri