Băsescu, atac dur la Dragnea: Sunt curios când o să priceapă Marele Cârmaci că a ajuns penibil

Data publicării:
basescu dragnea colaj

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, scrie pe Facebook că liderul PSD Liviu Dragnea devine "tot mai penibil", pentru că măsurile din programul de guvernare nu sunt aplicate de Guvern, fiind dăunătoarea economiei, iar filialele de partid nu respectă indicaţiile de excludere a lui Victor Ponta şi Sorin Grindeanu, semn că pe Dragnea "nu-l mai bagă în seamă" nimeni, relatează News.ro.

"Dragnea, tot mai penibil! A vrut Dragnea să creeze Fondul Naţional de Investiţii. Grindeanu a spus nu, pentru că era o prostie care decapitaliza companiile de stat şi s-a îngropat ideea din programul Marelui Cârmaci. A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodărie. Grindeanu şi-a dat seama că ideea este inaplicabilă şi a spus nu Marelui Cârmaci. A vrut Dragnea impozitarea cifrei de afaceri a companiilor. Tudose a spus NU, pentru că sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, ceea ce Marele Cârmaci nu ştia. A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru că măsura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, aşa cum credea Marele Cârmaci", a scris Băsescu.

El a mai dat exemplul numirii şefului DGPI şi plata CAS şi CASS de către angajat ca situaţii în care premierul s-a opus, iar în cazul excluderii lui Ponta, Grindeanu şi Ivan organizaţiile din teritoriu s-au împotrivit, "pentru că nu recunosc dreptul de viaţă şi de moarte a Marelui Cârmaci asupra membrilor partidului".

"Altfel spus, Dragnea dă în spaţiul public citate din programul de guvernare inept, scris de Vâlcov, sau dă „indicaţii preţioase” partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă. Sunt curios când o să priceapă Marele Cârmaci, şmecheraş viclean de Teleorman, că a ajuns penibil. Iar despre o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului guvern, nu mai poate fi vorba", a mai scris liderul PMP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri