Băsescu: „Cu Ponta? Niciodată!”

Data actualizării: Data publicării:
ponta basescu -Mediafax Foto-Ovidiu Micsik

Președintele PMP Traian Băsescu a exclus categoric sâmbătă o eventuală colaborare cu formațiunea Pro România din care face parte fostul premier Victor Ponta, relatează Agerpres.

 

„Cu Ponta? Niciodată! Păi, aduceți-vă aminte cât l-am acuzat că e mincinos, că e iresponsabil. Ponta nu are cum să fie un partener al PMP-ului!”, a spus fostul șef al statului, la Neptun, după ce a vorbit la Școala de Vară a tinerilor din PMP.

Legat de prezența la lansarea formațiunii Pro România a președintelui executiv al PMP, Valeriu Steriu, Traian Băsescu a spus că Ponta și Steriu au fost colegi și „e treaba lor”.

„Asta e altceva, au fost colegi, e treaba lor! Nu îi spun eu domnului Steriu cum să își aleagă prietenii”, a comentat Traian Băsescu.

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat că în opinia sa, pe viitor, este nevoie să existe o colaborare în Parlament între noua formațiune din care face parte Victor Ponta și PMP.

„Nu știu dacă între cele două personalități care conduc partidele, dar în mod clar este nevoie ca în Parlament să existe o colaborare. În mod clar, eu militez și voi încerca să adun câți mai mulți oameni care să aibă proiecte împotriva celor care distrug astăzi țara. (...) Cel puțin trei ani, unul a fost președinte (n.r. — Traian Băsescu) și celălalt prim-ministru (n.r. — Victor Ponta). Cred că este o colaborare, iar țara a mers foarte bine în acea perioadă cu ei ca adversari”, a spus Steriu, care a asistat la conferința de presă de lansare a proiectului politic Pro România, la care au participat și deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

Steriu menționa atunci că președintele PMP, Traian Băsescu, știe de participarea sa la eveniment. „Știe că sunt aici. Am avut discuție cu colegii. Chiar și domnia sa, de-a lungul anilor, a avut și colaborări, și adversități. Astăzi, eu spun că adversarul cel mai mare al României nu se află decât în fruntea partidului care guvernează țara” a mai spus Steriu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri