Băsescu: Fostul PDL poate fi mândru - a furnizat PSD-ului doi oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior

Data publicării:
basescu la digi

Traian Băsescu a comentat pe Facebook criza din PSD, spunând că "dramoleta politică" are doi autori - "inculpatul Darius Vâlcov şi condamnatul Liviu Dragnea", iar PDL poate fi mândru că "a furnizat PSD doi oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior".

"Fostul PDL poate fi mândru! Dramoleta politică de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius Vâlcov (fost PDL), care a analizat activitatea miniştrilor şi a prezentat în CEX raportul de ineficienţă al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, în frunte cu Premierul Grindeanu. Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD-ului 2 oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior.
PS. Darius Vâlcov şi Liviu Dragnea sunt doi politicieni care îşi fac iluzii deşarte că, fiind obedienţi sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au", a scris pe Facebook, joi, fostul şef al statului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Darius Vâlcov, fost membru PDL, este cel care a întocmit raportul de evaluare a activităţii Guvernului Grindeanu, prezentat în şedinţa de miercuri a Consiliului Executiv al PSD, în care s-a decis retragerea sprijinului pentru premierul Sorin Grindeanu. El este judecat în două dosare de corupţie şi urmărit penal în altul, fiind încă sub control judiciar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri