Băsescu: PSD trebuie să se facă de râs până la capăt

Data publicării:
traian basescu saluta la revedere foto facebook elena udrea 21 08 2015

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat miercuri că el este de acord cu înființarea Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009 pentru că în acest fel PSD se face de râs până la capăt.

traian basescu saluta la revedere foto facebook elena udrea 21 08 2015

Contrar opiniilor exprimate până acum, eu solicit Camerelor reunite să votăm astăzi derularea acestei anchete și constituirea Comisiei de anchetă pentru alegerile din 2009. Vreau să vă dau câteva motive pentru care solicit acest lucru. Primul este că PSD trebuie să se facă de râs până la capăt și cred că ar fi un bun exercițiu. Al doilea motiv — poate această comisie îi va aduce aminte PSD că în anul 2009 în secțiile de votare eu aveam un singur reprezentant, iar marea alianță politică ce îl susținea pe domnul Geoană avea reprezentant PSD, PNL, UDRM, PC. Deci poate vreți să explicați cum a reușit să fure unul singur când patru hoți erau cu mâinile prin buletinele de voturi. Alt argument pe care vreau să vi-l dau — au fost renumărate buletinele anulate, au fost 134.000 de buletine anulate, la renumărare, urmare a deciziei CCR, s-a constatat că alianța PSD-PNL-UDMR-PC îmi furase mie 3.000 de voturi”, a susținut Băsescu, în plenul reunit al Parlamentului.

Traian Băsescu a adăugat că, în diaspora, PSD a pierdut în 2009 cu 78%, iar el a câștigat.

Și pentru că ați rămas consecvenți disprețului pentru cei din diaspora, vă dau scorul pe care l-ați avut la ultimele alegeri parlamentare — v-a bătut PMP de v-a rupt în diaspora dragi pesediști, ați reușit să luați 10%, iar PMP a luat 26%. O altă sugestie pe care v-o fac este să citiți cartea lui Miron Mitrea care explică cum furați voi, PSD, în secțiile de votare. Ar fi un bun material didactic pentru comisia parlamentară și, ca să fiți de-a dreptul glorioși cu această comisie, vă rog și eu îl propun pe domnul Dragnea președinte al unei comisii care să evalueze fraude la alegeri”, a încheiat Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri