Blaga anunță că PNL va organiza alegeri interne pentru noii lideri de filiale de sector

Data publicării:
160414 vasile blaga 02 INQ Octav Ganea

Conducerea PNL Bucureşti a fost completată, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional, cu funcţia de vicepreşedinte, în care a fost numit Ovidiu Raeţchi, şi cu cea de secretar general al filialei, în persoana lui Costică Canacheu, urmând ca echipa din Capitală să fie completată cu preşedinţii organizaţiilor de la sectoare, care vor fi aleşi prin votul direct al membrilor de partid, potrivit news.ro.

Vasile Blaga, copreședinte PNL, a spus că la Bucureşti conducerea partidului a decis ca la alegerile interne prin care vor fi desemnaţi noii preşedinţi de la sectoare să participe toţi membrii din Bucureşti care până la 1 august îndeplinesc condiţiile statutare.

”De asemenea, a fost completat Biroul, aşa cum spune Statutul, şi, pe lângă Cristian Buşoi şi prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu, cu vicepreşedinte Ovidiu Raeţchi şi cu secretarul general, Costică Canacheu şi preşedinţii structurilor interne”, a mai anunţat Vasile Blaga.

El a spus că au mai fost discuţii privind unificarea în 12 judeţe a birourilor politice judeţene, a consiliilor executive judeţene, lucru pe care îl vor continua lunea viitoare, la şedinţa Biroului Politic Naţional.

Blaga a anunţat şi finalizarea fuziunii, la nivelul organizaţiilor din teritoriu, prin numirea, la Mureş, a preşedintelui unic în persoana lui Doru Oprişcan, prim-vicepreşedinte coordonator fiind Molar Ervin.

”Am decis convocarea Ligii Aleşilor Locali la Braşov, vineri şi sâmbătă, 26 – 27 august”, a mai declarat Vasile Blaga, după şedinţa Biroului Politic Naţional.

Potrivit unor surse din PNL, alegerile interne pentru şefia organizaţiilor de sectoare vor avea loc în perioada 15-25 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri