C. Antonescu, despre K. Iohannis: Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte

Data publicării:
antonescu iohannis fb

Crin Antonescu și Klaus Iohannis / FOTO: Facebook

Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte”, a spus fostul lider liberal despre preşedintele ales al României.

„În spatele unui om, dacă această speranţă e pusă într-un singur om, ea e o speranţă nesăbuită şi nedreaptă. Nu va putea rezolva toate problemele societăţii româneşti. Când am spus că ştiu mai multe despre el decât majoritatea oamenilor, ştiu că se poate avea încredere în acest om, dar când vorbim despre dificila misiune, în această privinţă nu ştiu. Dacă ne vom aştepta ca Iohannis să rezolve toate problemele, este o aberaţie. Dacă societatea românească va aştepta la rândul ei să rezolve Iohannis toate treburile se va rezolva rău”, a mai spus fostul preşedinte al PNL, potrivit Mediafax.

Despre experienţa sa reală de candidat prezidenţial sau despre această postură la modul ipotetic, Antonescu a spus: „Am candidat în 2009 la preşedinţie, a fost o candidatură semnificativă. Eram gata să o fac şi în 2012, în ciuda tuturor lucrurilor pe care simţeam că nu mai pot să le suport”.

„Alegerile s-au terminat aşa cum s-au terminat. Dacă Victor Ponta ar fi câştigat, aş fi regretat complet că nu am candidat”, a completat fostul preşedinte al PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri