C. P. Tăriceanu îi răspunde lui T. Băsescu: Se poartă ca un mitocan. Să citească el mai bine Constituţia

Data publicării:
Calin Popescu Tariceanu la Digi24 3

"Traian Băsescu nu ştie să se poarte decât ca un mitocan, vorbeşte mitocăneşte, jigneşte adversarii, nu e nimic nou. În comunicatul de vineri seară vorbeam de iniţierea procedurilor de suspendare şi acolo am spus: propun ca Parlamentul să ia decizia suspendării în preajma zilei de 23 septembrie, deci cu o o anumită marjă în acea zi pentru că am anticipat că pot exista anumite întârzieri, fie de la Curtea Constituţională sau alte considerente.

Deci, domnul Băsescu, ori citeşte el mai bine, ori îi pune pe cei de la preşedinţie să îl informeze mai bine”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Traian Băsescu a comentat ieri seară subiectul suspendării sale, inițiat de președintele Senatului. Șeful statului l-a rugat pe „Călin Anton Constantin Popescu-Tăriceanu-inimă zburdalnică” să citească Constituția.

Ultimul subiect, cel mai dezbătut, mai dezbătut chiar decât SUMMITUL NATO, acela al suspendării. Aș vrea să-l rog pe Călin Anton Constantin Popescu-Tăriceanu să citească bine Constituția. Nu poate planifica votul pe 23 septembrie și referendumul pe 2 noiembrie. În Constituție se precizează foarte clar că președintele poate fi suspendat pentru o perioadă de maxim 30 de zile”, a declarat Traian Băsescu.

„Rugămintea mea la Călin Anton Constantin Popescu-Tăriceanu-inimă zburdalnică este să citească Constituția ca să nu se mai facă de râs atunci când planifică programul dat de Voiculescu. Voiculescu este apăsat acum de plafonul pușcăriei, nu judecă normal, dar el e în libertate, așa că ar trebui să judece după Constituție”, a subliniat președintele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri