C. P. Tăriceanu şi-a schimbat opinia privind preţul benzinei: Sunt deranjat şi eu ca fiecare român

Data actualizării: Data publicării:
170614_CONFERINTA_DRAGNEA_TARICEANU_03_INQUAM_Photos_George_Calin

Preşedintele Senatului a fost azi în vizită la fabrica Dacia de la Mioveni, prilej cu care pare să-şi fi schimbat opinia despre preţul benzinei. Săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu spunea că nici vorbă de scumpiri la carburanţi, ci doar diferenţe de preţ între staţii. Ei bine, acum, al doilea om în stat s-a declarat îngrijorat de faptul că benzina şi motorina costă mai mult, după reintroducerea supraaccizei.

Călin Popescu Tăriceanu a părut însă deranjat când a fost întrebat de creşterea ROBOR şi prezenţa unei ambulanţe în coloana oficială care i-a adus pe el şi pe Liviu Dragnea la uzina Dacia.

Reporter: Creşterea ROBOR - cum îi va afecta acest lucru pe români?

Liviu Dragnea: Nu mă simt confortabil când ni se adresează aici întrebări.

Reporter: Mă interesează dacă aţi cerut Ambulanţă în coloana oficială?

Călin Popescu Tăriceanu: Domnişoară, haideţi să vă spun ceva. Am venit aici să discutăm nişte chestiuni foarte importante pentru viaţa cetăţenilor noştri de fiecare zi.

Sunt îngrijorat că locurile noastre de muncă din România pot fi puse în pericol. Vreau ca oamenii să câştige cât mai mult, sigur, deranjat şi eu ca şi fiecare român dacă creşte preţul la benzina din cauza accizei dar în acelaşi timp vreau să vă spun că în primul trimestru al anului acesta, după eliminarea accizei la combustibil bugetul a încasat mai puţin 800 de milioane de lei.

În ceea ce priveşte coloana pot să vă spun că împreună cu domnul Dragnea am venit cu o Dacia Duster, ca să ştiţi cu ce circulăm. În rest s-ar putea să fie ambulanţe, nu ştiu că nu le-am adus noi.

FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri