C.Predoiu: Ponta și Tăriceanu au „arestat” preventiv Constituția. Șova e liber!

Data publicării:
catalin predoiu foto facebook

Foto: Facebook

„(Alertă vot ridicare imunitate Șova)
Ponta și Tăriceanu au „arestat” preventiv Constituția. Șova e liber!

Românii vor aplicarea legii și anticorupție. O demonstrează sondajele de încredere în Justiție. Votul în cazul Șova este o rușine națională, și, prin acest vot, Senatul controlat de Ponta și condus de Tăriceanu a sfidat românii.

Senatul lui Ponta a ignorat decizia Curții Constituționale și a încălcat Constituția. În Senatul lui Ponta, condus de Tăriceanu, a fost instaurată dictatura fărădelegii. În Senatul lui Ponta, condus de Tăriceanu, Constituția și CCR au fost „arestate” preventiv. Constituția a fost arestată de Ponta, Șova este liber!

Scopul operațiunii „arestați Constituția, salvați-l pe Șova” este protecția Prim-ministrului Ponta față de Justiție.

Dan Șova este urmărit penal pentru 3 infracțiuni în legătură cu un posibil furt din bani publici prin intermediul casei de avocatură “Șova și asociații”, care l-a avut cândva colaborator pe avocatul (sic!) Ponta. În legătură cu acest dosar, procurorii anticorupție au cerut un vot pentru încuviințarea unei cereri de arestare preventivă a senatorului Șova. Sarcina Parlamentului era doar să constate că acuzațiile nu au legătură cu opiniile politice ale domnului Șova și să lase judecătorii să decidă dacă există motive sau nu pentru arestarea preventivă a domnului Șova.

Prin votul senatorilor, PSD și Ponta au arătat că legea poate fi opțională în România. Dacă ești membru PSD, prieten și fost partener de afaceri cu Ponta, legea se suspendă.

Miza acestui vot depășește persoana domnului Șova. Este vorba nu doar de posibila arestare preventivă a unui inculpat, ci și de dreptate, de recuperarea banilor furați, de încrederea în instituții și în buna lor funcționare, de credibilitatea și imaginea țării în fața partenerilor din UE și de intrarea în spațiul Schengen.

Votul iresponsabil al PSD în cazul Șova nu afectează doar dorința normală de dreptate a românilor, ci lovește în mod direct viitorul și bunăstarea lor”, a scris liderul liberal pe Facebook.

(Alertă vot ridicare imunitate Șova)Ponta și Tăriceanu au “arestat” preventiv Constituția. Șova e liber!Românii vor...

Posted by Cătălin Predoiu on Tuesday, June 2, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri