C. T. Popescu: Candidatul dreptei nu poate câştiga Cotroceniul numai pe bază de votanţi de partide de dreapta

Data publicării:
cristian tudor popescu

Klaus Iohannis are şanse mai mari de a coagula nişte voturi în partea dreaptă şi nu numai, în timp ce Crin Antonescu nu ştiu de unde ar mai putea aduce voturi noi acum, întucât nivelul său de popularitate, de capital politic e foarte jos. Nu văd cum Crin Antonescu ar putea, după 5 ani de uzură în lupta politică, mediatică, să ofere ceva proaspăt, să aducă voturi în plus. Fără aceste voturi în plus nu poate câştiga candidatul dreptei.

Socotelile privind fuziunea PNL – PDL şi ce ar putea veni în turul 2 de la partiduleţele de dreapta sunt eronate.

Nu se poate câştiga Cotroceniul de către candidatul dreptei numai pe bază de votanţi de partide de dreapta. În cazul ideal în care toţi aceşti votanţi ar merge cu candidatul unic al dreptei, acesta nu îl poate învinge pe Victor Ponta.

Singura posibilitate este ca acest candidat să aducă voturi din zona adormită a celor care nu au votat până acum şi care să fie mobilizaţi de acest candidat din partea dreaptă.

Din acest punct de vedere, Klaus Iohannis este mai proapsăt, are zone mult mai puţine de inşi care să îl respingă din start.

Crin Antonescu are din start oameni care spun că nu îl vor vota niciodată. Iohannis are şanse mai multe în special în direcţia mobilizării unor votanţi adormiţi, aflaţi în rezervă de ani de zile”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri