C. T. Popescu: Ce a făcut dl. Toader e terorism la nivel de stat

Data actualizării: Data publicării:
ctp 29 septembrie

Propunerile de modificare a legilor justiției reprezintă „terorism la nivel de stat”, a afirmat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Jurnalul de seară. El a adăugat că, de la preluarea puterii de către PSD-ALDE, România este supusă „unui atac continuu din interior”.

În România are loc un război, de opt-nouă luni încoace. Avem nevoie de elicopterele de la Ghimbav, avem nevoie și de elicopterele americane Bell, pentru că luptăm cu aceste arme împotriva forțelor antieuropene și antioccidentale care urmăresc aproape declarat pe față în cazul domnului Călin Popescu Tăriceanu – care îl lasă pe dl. Dragnea pe planul 2, este principalul vârf al antieuropenismului și antioccidentalismului în România”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

România este supusă unui atac continuu din interior. Un episod al acestui război a fost actul terorist pe care l-a practicat ministrul justiției. A procedat aidoma unui terorist: și-a aruncat pachetul exploziv în mulțime și s-a topit în peisaj. Asta este terorism la nivel de stat, asta a făcut dl. Toader cu acest pachet îndreptat împotriva statului de drept, urmărând un Romexit, o scoatere a României din Europa cel puțin la nivelul justiției”, a adăugat el.

Jurnalistul a mai spus că, în ultimele luni, Guvernul a luat „sub înțeleapta conducere politică a PSD-ALDE” măsuri împotriva prezenței capitalului occidental în România.

Acesta este un război intern în care România are nevoie de aliați externi. Aceștia sunt Franța, Statele Unite, Anglia, Germania, țări care se pot opune în momentele critice ale acestui asalt din interior, care mie îmi aduce aminte de un echivalent din perioada ceaușistă. Numai atunci România era atacată din interior cu scopul de a fi distrusă, nemaifiind nevoie să fie atacată de Uniunea Sovietică”, a spus Cristian Tudor Popescu. El a adăugat că memorandumurile semnate astăzi între Franța și România depășesc valoarea economică și militară. „Au o importanță politică în raport cu această primejdie din interior, adică victoria forțelor antieruopene și antioccidentale din țară”, a punctat jurnalistul.

O doamnă care a ieșit ieri să protesteze la față de un pachet exploziv terorist; spunea doamna în cauză că depășește cu mult OUG 13. Ordonanța 13 este un parfum de tei față de cu ce a venit domnul Tudorel Toader”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri