C. T. Popescu: Dacă Guvernul Cioloș îi va trata ca pe niște cetățeni raționali și responsabili, românii vor aproba chiar și măsuri mai dureroase

Data publicării:
icon ctp

Nu aștept un guvern tehnocrat, ci un guvern în sfârșit democrat. Acest guvern să fie îndreptat spre popor, în sfârșit, și nu spre politicieni mai mult sau mai puțini parlamentari. Dacă aș fi în locul domnului Cioloş, primul lucru de care aș ține cont ar fi ce ar spune cetătenii acestei ţări. Cioloș nu e în această funcție pentru că a fost pus acolo de Parlament și nici măcar de preşedintele Iohannis. Se află în această funcţie datorită cetățenilor care au ieșit în stradă”, a spus Cristian tudor Popescu.

În primul rând, m-ar preocupa să am sprijinul cetățenilor, pe care nu i-aș mai trata ca pe niște pitecantropi. Așa i-au tratat guvernele anterioare: lasă că știm noi ce e mai bine de făcut. Aştept din nou de la Cioloș o atitudine de inginer. Să le explice oamenilor, să-i considere ființe omenești înzestrate cu rațiune, care pot înțelege. Dacă ia măsuri nepopulare, să iasă și să explice cu calm: iată de ce trebuia să facem așa, iată de ce nu vă putem mări salariile acum, pentru că iată care ar fi consecințele. Aștept să trateze cetățenii României ca pe niște cetățeni raționali și responsabili. Dacă îi va trata așa, oamenii vor aproba chiar și măsuri mai dureroase ale acestui guvern”, a adăugat jurnalistul.

Citiți și

Dacian Cioloș: La sfârșitul săptămânii intenționez să prezint lista miniștrilor

Guvernul Cioloș va evalua toți angajații din administrație după criterii de la Bruxelles

Senator PSD: Nu votez pentru Guvernul Cioloș

Ce condiții îi pun partidele premierului desemnat Dacian Cioloș

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri