C.T. Popescu: de ce deputații i-au ridicat imunitatea lui Ioan Oltean, nu și lui Cătălin Teodorescu

Data publicării:
parlamentari-1

Acum ar trebui să vin cu o analiză, de fapt ce e Oltean? În ce relații se află cu SRI, cu PSD? Și că de aceea Oltean a fost căpăcit, în vreme ce Teodorescu a scăpat că are altă relație cu Iohannis. Ca să nu par prost. Pari prost dacă nu vii cu o explicație de soiul ăsta. Eu cred – și ăsta e un lucru aproape mai teribil decât cazul Șova, primul, când a fost scos la vopsea de Parlament din fața justiției – pentru că cred că e pur și simplu o întâmplare”, a spus el.

E o brambureală, e indiferență. Pur și simplu nu i-a interesat. Oltean - da. E o persoană care are multe polițe de onorat și nu neapărat în PSD. În propriul partid există inși care i-au pus gloanțe retezate deoparte de multă vreme. Era o miză. Teodorescu nu a reprezentat nicio miză, s-au cărat”, mai spune Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul amintește că votul pentru Ioan Oltean a fost la 15:07, iar votul pentru Cătălin Teodorescu, la 15:48. Cei care au votat împotriva ridicării imunității, circa 100 de parlamentari, au rămas în sală, în timp ce mulți dintre cei care votaseră în favoarea cererii DNA pentru Ioan Oltean au plecat din sală, așa că nu au mai fost suficiente voturi și pentru cererea procurorilor în privința lui Cătălin Teodorescu.

Nu îi interesa. Nu că aveau aveau vreo problemă de data asta ca să-l salveze pe Teodorescu, nu. S-au cărat. Și de-asta spun că e mai teribil decât în cazul Șova pentru că acolo era o operațiune concertată, premeditată, cu Ponta în frunte, cu partidul în spate. Aici întâmplarea e teribilă, pentru că arată clar cât de rușinoasă, cât de scandaloasă este această situație din punct de vedere al statului de drept, în care parlamentarii, chiar și din întâmplare, chiar și din chiul pot să obstrucționeze legea în România”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri