C. T. Popescu: „Dl. Dragnea e un frizer al neantului, e sărăcuț”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liviu Dragnea e „un politician de liga a doua, chiar a treia”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Digi24. El a adăugat că președintele PSD „încearcă să mimeze politicianul de rasă” și că „i-a trecut timpul”.

Jurnalistul a comentat, la Digi24, declarația făcută astăzi de liderul PSD: „Riscăm să ajungem la implozie”.

„Dl. Dragnea poate să spună multe lucruri. O să ne amintim de perioada asta cu rușine. Faptul că acest ins a putut să fie vreme de câteva luni, să treacă drept persoana cea mai puternică din România, că a putut câștiga alegerile cu acel scor, cu partidul lui... nu că le-a câștigat PSD. PSD a câștigat toate alegerile. N-a pierdut niciodată la nivel de partid. A pierdut la nivel de preşedinție. Nu e o noutate că PSD a câștigat”, a spus el.

„Faptul că partidul a decăzut în asemenea măsură încât să pună în frunte un frizer al neantului. Uitați-vă puțin la el. Omul ăsta a vehiculat tot felul de prefabricate verbale. N-a spus un singur lucru închegat, cu cap și coadă, profesionist în economie, în politică. Năzbâtii de genul: mor de gât cu Soros - una dintre cele mai aberante retorici ale unui om politic. E un politician de liga a doua, chiar a treia. Nu interesează ce spune Dragnea. Uitați-vă cum încearcă să mimeze politicianul de rasă. Ați văzut cum trăieste din colțul gurii, din mustată. Tot timpul e relaxat... Ce răspunsuri pe care le consideră inteligente dă. A spus: Dacă e nevoie, plec și din țară, dacă sunt cuiul lui Pepelea. Câtă minte să ai să le spui votanților, care s-au dus cu speranța că o să le dea Dragnea un salariu, o pensie, o icră, o proteină și tu vii și faci glume acum? O astfel de glumă o faci când e pălălaia cât Casa Scânteii. Mai ales că îl are pe unul din prietenii lui, Sebi, care deja a plecat și îl așteaptă. Omul nu are doxă. E sărăcuţ”, a adăugat jurnalistul.

„Pentru mine a fost tot timpul un chin să comentez zicerile acestui domn. Mi-e greu să văd România în continuare condusă fie și teoretic de Dragnea. Nu știu ce se va întâmpla în această seara (detalii aici), dar nu pot să cred că Dragnea va mai avea postura din aceste luni. Nu se poate. I-a trecut timpul”, a mai spus jurnalistul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri