C. T. Popescu: Dragnea îşi dă cu levierul în genunchi, pentru că guvernul e numit de el

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24, după declaraţiile comune făcute de Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, că spera ca premierul să nu demisioneze, pentru că, altfel, cei doi vor continua minciuna electorală.

„Sorin Grindeanu nu poate fi demis decât prin moţiune de către PSD şi ALDE, de către Parlament, în Parlamentul pe care îl invocă Dragnea şi Tăriceanu, aceasta fiind instituţia supremă a României.

Dacă vor să îl dea afară pe Grindeanu, el nedându-şi demisia, silesc la o moţiune de cenzură în Parlament şi acolo trebuie să prezinte o motivaţie, fiecare cuvânt al acelei motivaţii împotriva guvernului pus de Dragnea. Acum, orice cuvâns spus contra guvernului Grindeanu este repercutat în domnul Dragnea. El e cel care a pus acest guverna.

Sper ca Grindeanu să nu-şi dea demisia, pentru că altfel s-a rezolvat totul, Dragnea şi Tăriceanu merg înainte, cu minciuna electorală.

Sunt curios dacă Sorin Grindeanu - după episoadele dezgustătoare din momentul în care a fost numit de Dragnea şi în care l-am numit limba de pantofi - dacă acum va avea suficientă tărie faţă de le însuşi, faţă de familia lui să nu -şi dea demisia şi să rămână în funcţie pentru că îi va obliga la moţiunea de cenzură,.

Dacă refuză, îi obligă să vorbească pentru a-l demite şi fiecare cuvînt se va întoarce împotriva lui Dragnea şi a conducerii PSD şi ALDE.

Dragnea îşi dă cu levierul în genunchi, pentru că guvernul e numit de el.

În seara asta am văzut doi penali vorbind acestui popor fără să clipească, cu un tupeu infinit. Şi Tăriceanu şi Dragnea au probleme cu justiţia şi cea mai mare vină a guvernului Grindeanu este că nu i-a dat afară pe Kovesi şi pe Augustin Lazăr. De atunci a început dezamăgirea lui Dragnea, după decizia lui Tudorel Toader adus în guvern de Grindeanu”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri