C.T. Popescu îi face portretul lui Gabriel Oprea: Dacă ajunge premier, vom vedea cu toții dimensiunile acestui carton

Data publicării:
gabriel oprea foto3 fb mai 15 09 2015

„Pleacă unde i-a recomandat colegul său de partid Marian Vanghelie, adică în Dubai. Dubai sună cam ca dubă, așa...”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul i-a făcut un portret actualului vicepremier, punctându-i principalele repere ale carierei:

„Domnul Oprea este fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase - potrivit domnului Traian Băsescu. Domnul Oprea este amicul lui Omar Hayssam. Cel care aducea gecile albastre în fața Televiziunii Române pentru a se scuipa cu Traian Băsescu, în poarta televiziunii, o mișcare de altfel și prostească, din punct de vedere politic. N-a avut decât de câștigat Traian Băsescu din povestea asta. Un om despre care aţi auzit și dvs. o grămadă de lucruri în legătură cu doctoratul plagiat, în legătură cu doctoratele conduse de acest om și plagiate de alții, în legătură cu o impostură aproape mai mare decât a lui Victor Ponta, de proporții chiar mai mari. Să nu uităm! Este general cu 3 stele - mai lipseşte gradul de mareşal pentru dl. Oprea. Este profesor emeritus, magnificus rector pe la nu ştiu câte universităţi de poliție și de servicii...”, a comentat ironic analistul.

În opinia sa, în momentul în care Gabriel Oprea va ajunge premier, se va revela și adevărata față a liderului căruia îi place să mizeze pe seriozitatea și siguranța pe care le oferă partenerilor politici:

„Se va vedea, după părerea mea, în clipa în care dl. Oprea va ajunge premier - atunci se va vedea dimensiunea acestei imposturi. Nu a fost pus în situație până acum. S-a strecurat. Dl. Oprea s-a strecurat, a avut noroc. Mereu s-a aşezat cu acest partid balama pivot, tomberon – i-am spus la un moment dat, că aduna de peste tot. A făcut chiar o performanță mult mai bună decât Dan Voiculescu cu PUR și cu Partidul Conservator în a scoate voturi din nimic, din piatră seacă”, consideră Cristian Tudor Popescu.

„Dar dacă va ajunge premier, vom vedea cu toţii dimensiunile acestui carton”, a conchis jurnalistul.

Citiți și:

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor  Ponta din Guvern
Gabriel Oprea, despre funcția de premier: „Poate aș reprezenta o soluție”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri