C. T. Popescu: „În sfântul lăcaș a luat mită dl. Oltean și nu l-a pedepsit Dumnezeu pe loc?”

Data publicării:
ioan oltean fb 1

În povestea aceasta cu domnul ăsta cu broasca, e ăla cu broasca în gât, pe mine mă frapează biserica, biserica din Chitila. Mai întâi mă frapează faptul că domnul Oltean este în viață. Nu e făcut scrum de un trăznet, venit din ceruri! În sfântul lăcaș a luat mită și nu l-a pedepsit Dumnezeu pe loc? O fi avut alte treburi Dumnezeu sau sunt prea mulți și nu mai prididește nici Dumnezeu”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Șpagamente vorbind, cred că trebuie făcută o comparație. Cât e șpaga de care e acuzat domnul Oltean și cât este șpaga pe parohia Chitila. Ca să obții parohie cum e Chitila, la marginea Bucureștiului. E mănoasă! Cred că e o șpagă comparabilă cu mita domnului Oltean. Și care după aceea se recuperează de către preotul în cauză. Cred că asta e legătura, șpagamente vorbind, de ce se găsea domnul Oltean în curtea bisericii”, a adăugat el, întrebându-se de ce DNA îi găsește acum pe „acești inși” în chestiunea retrocedărilor.

În lege e făcută o gaură, din timp, prin care să poată fi sifonați banii ăștia. Gaura înseamnă cumpărarea de drepturi, acolo e cheia. Pentru că acest Rotaru, care n-are nicio legătură, cum n-au mulți alții legătură cu retrocedarea, cu cei care aveau dreptul. Acest lucru n-ar fi trebuit niciodată admis. De aici au apărut acești piranha uriași, imediat au simțit că de aici se pot scoate bani și de aici s-a ajuns la tot ce vedem, despăgubirile astea de care se sparie gândul”, a punctat jurnalistul.

Spovedanie în fața procurorilor DNA. Preotul din Chitila, denunțător în dosarul ANRP 4

     

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri