C. T. Popescu: Liviu Dragnea face demonstrații de forță. Are toate datele pentru a conduce multă vreme PSD

Data publicării:
ctp5

„Răspuns: da, ne întoarcem pe vremea lui Ceaușescu. Acest lucru îl și dorește dl Dragnea. Acest lucru e în favoarea dlui Dragnea. Vă imaginați că în poporul PSD-ist, cum este numit el, și care în premieră acum își va vota președintele, există inși care să se oripileze că e vorba numai de un candidat, așa cum era Nicolae Ceaușescu? Eu cred că dimpotrivă, vor fi mulțumiți și poate chiar fericiți. În sfârșit, e ordine din nou, ce să mai vina doi, trei, acolo? Să fie unul, asta le dă un sentiment de confort, de liniște. E o dovadă de forță. Ce a facut Dragnea e o probă de forţă, faptul că va candida singur, a spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia sa, „Liviu Dragnea are toate datele pentru a conduce multă vreme PSD. Are toate datele pentru a conduce acest gen de partid. Inclusiv un mod de a vorbi foarte amenințător, fără a ridica tonul”.

„Demonstrație de forță e și ultima declarație în legătură cu dl Ponta, că va lua o pauză politică după ce nu va mai fi premier. Păi deocamdată Ponta e premier, așa ceva trebuie să spună altcineva despre tine, politician la vârf? Dacă ai de gând să faci așa ceva, o spui tu. Ar fi spus dl Ponta, dacă considera că e cazul. Dar când o spune dl Dragnea, ce înseamnă asta? Dl Dragnea a comunicat aşa: Ponta e premier atâta vreme cât vreau eu. Acum vreau pentru că am un interes, când nu o să mai vreau, nu o să mai fie. Ca să fie clar cine comandă muzica aici”, a mai spus jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri