C.T. Popescu, mesaj pentru T. Băsescu și V. Ponta: „Opriți-vă, imbecililor!”

Data publicării:
ponta basescu -Mediafax Foto-Octav Ganea

 „Acest parlament este constituit în vederea comiterii de infracțiuni, ceea ce și face, cu modificările la Codul penal, cu decizia în cazul Șova. Sigur că aș fi de acord cu exprimarea „imbecililor”, ba și mai mult decât atât: escrocilor, ticăloșilor, li se potrivește orice”, spune Cristian Tudor Popescu.

„Însă domnului acestuia (Traian Băsescu – n.r.) i-aș putea spune și eu, în calitate de cetățean, sau i-aș fi putut spune, în dese ori, în ultimele luni: Oprește-te, imbecilule!, fiind foarte îndreptățit să fac asta, având în vedere atacurile josnice ale lui Traian Băsescu la adresa justiției din România, pornite din clipa în care doamna Udrea a intrat în vizorul acestei instituții de stat (DNA – n.r.)”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. „Schimbarea de atitudine a fostului președinte se face „după caz”. Păi dacă a auzit că iese doamna de la Târgșor, atunci s-a schimbat discursul”, a arătat jurnalistul.

„Dar la fel de bine, din nou, eu, cetățeanul pot să-i spun și eu dlui Ponta: Oprește-te, imbecilule!. Pentru că dl Ponta este un concurent de marcă al dlui Băsescu în materie de atacuri la adresa justiției, pe care le ține langa nu de ieri, nu de alaltăieri, nu de când spune că o să mai fie prim-ministru în 2016 dacă e de acord DNA-ul sau n-o să fie dat jos PSD-ul de PNL, dar o să fie dat poate de DNA, adică afirmații foarte grave pe care le face, prin care vrea să inducă ideea comenzii politice sub care acționează DNA-ul. Și de-a lungul anilor a avut afirmații înspăimântătoare la adresa justiției dl Ponta. Deci, Oprește-te, imbecilule!” - a completat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri