Tăriceanu, atac la Iohannis: „Este parte a unui plan ocult împotriva poporului român”

Data actualizării: Data publicării:
TARICEANU

Reacție dură a președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după declarațiile președintelui Klaus Iohannis de astăzi: „este un atac direct, brutal și imediat la democrație”, a scris șeful Senatului pe Facebook.

tariceanu

Am înțeles că indiferent de ce vor vota românii pe 11 decembrie, președintele îl va nominaliza tot pe membrul de atunci al PNL, Dacian Cioloș”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, după ce Klaus Iohannis a spus că, în opinia sa, Dacian Cioloș ar trebui să-și continue proiectele începute ca premier.

„Mulți își pun întrebarea dacă Dacian Cioloș rămâne un premier independent și după aceea se retrage sau dacă dorește să își continue anumite proiecte și recunosc că personal cred că ar face bine să își continue proiectele. Are proiecte bune, începute, dar atunci să își declare măcar simpatia - sau adeziunea sau preferința - pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor după alegeri”, a spus Klaus Iohannis.

Călin Popescu Tăriceanu scrie că această declarație „este un atac direct, brutal și imediat la democrație”.

Este limpede că domnul președinte este parte a unui plan ocult împotriva poporului român și a libertăților câștigate la Revoluție. Îi atrag atenția domnului președinte, cu tot respectul datorat funcției sale, că își asumă o grea responsabilitate și consecințele care decurg de aici acum, când, într-un total dispreț față de Constituție, s-a angajat deschis într-o campanie electorală partizană”, a scris șeful ALDE.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri