Călin Popescu-Tăriceanu își dă votul pentru Cabinetul Ponta III

Data publicării:
tariceanu - 6495770-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-1

FOTO: MEDIAFAX

Fostul președinte liberal a spus că are semnale că există intenția unui vot asemănător și din partea altor foști colegi liberali, dar a refuzat să dea detalii.

„Am venit în mod special ca să votez în acest moment pentru guvern, pentru noua formulă, pentru programul de guvernare, consecvent fiind cu ceea ce am declarat cu o săptămână în urmă”, a declarat Tăriceanu. El s-a dus săptămâna trecută să discute cu Victor Ponta și au existat informații că fostul premier ar putea fi luat în calcul pentru un portofoliu în noul guvern, ceea ce însă nu s-a întâmplat.

Tăriceanu a repetat că ruperea USL i se pare o mare greșeală politică, prin care este zduncinată încă o dată încrederea cetățenilor, a electoratului în alegerea pe care au făcut-o.

„Votul meu e cu o semnificație foarte clară: cred că cetățenii care și-au dat votul pentru USL au dreptul să creadă într-un viitor mai bun, cred în obligația acestui guvern de a-și duce angajamentele la bun sfârșit și m-am hotărât să dau votul pentru învestirea noului guvern.

La remarca unui jurnalist, potrivit căreia președintele PNL Crin Antonescu a declarat că așteaptă întoarcerea lui Călin Popescu Tăriceanu, acesta din urmă a răspuns: „Îl sfătuiesc să-și țină ofertele pentru alte persoane!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri