Când se întoarce Victor Ponta din Turcia

Data publicării:
Victor Ponta rade la Digi24 30 septembrie 2014 3

Voi merge zilnic la medic săptămâna viitoare. Am nevoie de trei săptămâni ca să pot pune piciorul jos, să nu merg cu scaunul sau cadrul. În trei săptămâni cred că sunt nu în deplinătatea forţelor, probabil va dura trei luni, dar într-un ritm de lucru normal

N-am avut un tratament special pe care l-aș fi avut în țară. Ministrul Bănicioiu îmi zicea că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj. Pentru mine probabil se blocau două”, a spus Victor Ponta.

 

Victor Ponta a vorbit și despre acuzațiile fostului președinte Traian Băsescu, care a acuzat un aranjament Ponta-Iohannis. Premierul spune că s-a prezentat încă de la început pentru a fi audiat la DNA şi că avocatul său va prezenta şi luni documente procurorilor. „Ce câştigam prin plecarea în Turcia? Două săptămâni?”, a spus Ponta la Antena 3.

Întrebat dacă intenţionează să demisioneze din postul de prim-ministru în perioada în care Guvernul este condus de un premier interimar, Ponta a spus că el poate pleca oricând, deoarece nu persoana sa este problema, dar că nu va renunţa la această funcţie în condiţiile în care Opoziţia nici nu are o alternativă la guvernare.

T.Băsescu: Iohannis şi Ponta au un aranjament anterior, premierul primeşte un moment de respiro la DNA

„Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au un aranjament stabilit încă dinaintea plecării lui Ponta în Turcia, prin care şeful Guvernului îşi ia „un moment de respiro”, un colac de salvare pentru a nu demisiona după acuzaţiile DNA”, a afirmat, într-o emisiune televizată, fostul preşedinte Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri