Candidatul-spion. Opoziția crede că puterea îl protejează pe Victor Ponta

Data publicării:
tinel gheorghe

„Nu au avut niciun argument. Nu voi să își asume responsabilitatea înființării acestei comisii și atunci o pasează. Este o procedură de a pasa și de a tergiversa înființarea acestei comisii...Poate noi uităm”, a acuzat liderul deputaților PDL, Gheorghe Tinel.

Întrebat de ce crede că nu vor, Gheorghe Tinel a răspuns: „Cred că au ceva de ascuns. (Reporter: Ce voi ei să ascundă? - n.r.) Bănuiesc că Victor Ponta!”, a declarat Tinel Gheorghe.

La rândul său, Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a dat propriile explicații. El spune că o asemenea comisie nu prea ar avea pe cine să audieze. Chiar dacă ar chema la audieri pe toți candidații, nu pot fi obligați să vină. „Eu personal nu văd acest demers decât unul pur și simplu de imagine. Noi nu avem niciun instrument să chemăm la audieri pe dl președinte. Nu putem să chemăm niciun membru al unui serviciu secret, pentru că pot domniile lor să răspundă la o afirmație pe care a făcut-o președintele statului. Și atunci această comisie, în afară de un demers politicianist, nu are niciun rezultat”, a spus Valeriu Zgonea.

Săptămâna viitoare se va rediscuta subiectul în Camera Deputaților și va exista un vot, dar foarte probabil, constituirea comisiei va fi respinsă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri