Candidatura Cristianei Anghel pe listele filialei ALDE Dolj, respinsă

Data actualizării: Data publicării:
cristiana anghel se cearta cu jurnalistii

Biroul Permanent al ALDE Dolj a votat, joi seară, împotriva candidaturii senatorului Cristiana Anghel pe listele organizaţiei pentru un nou mandat de parlamentar, între membrii filialei şi Anghel existând la un moment dat discuţii în contradictoriu, aceasta părăsind apoi sediul partidului.

cristiana anghel se cearta cu jurnalistii

Potrivit unor surse din organizaţia ALDE Dolj citate de News.ro, Cristiana Anghel a fost invitată la şedinţa Biroului Permanent al filialei după ce conducerea centrală a partidului a transmis o adresă la Dolj pentru a lua în calcul o posibilă candidatură a senatoarei la alegeri parlamentare.

În timpul şedinţei, Cristiana Anghel şi-a prezentat activităţile din Senatul, subliniind că eventuala sa candidatură ar fi „un câştig” pentru filiala ALDE Dolj.

Conform surselor citate,  în momentul în care a fost rândul membrilor Biroului Permanent al ALDE Dolj să îşi exprime opiniile, între senatoare şi aceştia au avut loc discuţii în contradictoriu, Cristiana Anghel părăsind sediul filialei.

După plecarea acesteia, membrii ALDE au votat împotriva candidaturii Cristianei Anghel pe listele organizaţiei la alegeri din 11 decembrie.

Cristiana Anghel a devenit senator în colegiul uninominal 1 din Circumscripţia Electorală nr. 17 Dolj, pe listele USL, activând în Senat în Grupul Liberal Conservator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri