Carmen Dan: Este ridicol să se spună că aș fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
170315_BILANT_MAI_carmen dan si liviu dragnea_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_
 Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că „este ridicol” să se spună că ar fi preferata preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, având în vedere că el a susţinut, de-a lungul timpului, şi alţi miniştri, printre care şi Sevil Shhaideh.

Este adevărat, am putea accepta ideea că m-a propus pentru că mă cunoaște, și, eu știu, pentru că sunt din Teleorman, dar domnul Dragnea a susținut și alți ministri, pe doamna Shhaideh, de exemplu, care a demonstrat ce poate din punct de vedere profesional”, a spus Carmen Dan. „Mi se pare că ne situăm într-un plan a ridicolului. Nu mă pot justifica că sunt din Teleorman. Eu îl respect pe domnul Dragnea”, a adăugat ministrul Afacerilor Interne.

„Este un om puternic în politica și în afara politicii”, l-a caracterizat ministrul Afacerilor Interne pe Dragnea. Carmen Dan a spus, de asemenea, că „Dragnea a anunțat ca nu va mai avea o atitudine pasiva, a incasat tot ce s-a pus in dezbatere in spatiul public, asumate sau inventate. Sunt convinsa ca stie foarte bine ce are de facut”. Aceasta a mai declarat şi că nu există nicio numire politică, oamenii fiind selectaţi pe criteriul profesional.

Nici in cabinetul meu nu au existat cunostinte, rude, oameni numiti politic.", a mai adăugat ea.

Este evident ca este o tinta, dar domnul Dragnea a declarat ca nu va mai fi intelegator, ca va uza orice mijloc ca sa se apere... In niciun caz nu as aprecia ca este intr-o situatie critica, a luat decizii transant, sunt convinsa ca si-a asumat aceasta responsabilitate, si-a facut o proprie analiza si stie ce are de facut. Este important ca cei din PSD sa il sustina si sa spuna foarte clar din acest moment sau referitor la momente anterioare care sunt adevarurile nespuse. In planul comunicarii poate am avut o deficiente. ... Noi am discutat in cadrul coalitiei si in cadrul partidului multe situatii, in fiecare saptamana, pe programul de guvernare, am ales sa recuperam toate pierderile din prima perioada si cred ca am si reusit, asumandu-ne cu totii responsabilitatea, dar nu este normal doar sa ne aparam, trebuie sa spunem clar care sunt adevarurile", a spus ministrul de Interne.

Liviu Dragnea a numit-o în functie pe Carmen Dan, spunând despre ea că este o persoană în care are mare încredere din punct de vedere al corectitudinii, fiind "o femeie cinstită".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri