Carmen Dan explică „0 măsuri îndeplinite”: „Greșeală de comunicare”

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan govro

Fostul și viitorul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a explicat jurnaliștilor, după audierile în comisiile parlamentare, că ea a avut rezultate și că dintr-o „greșeală de comunicare” apare în evaluarea făcută de Darius Vâlcov ca având „0 măsuri îndeplinite”.

„Măsurile pe care dvs. le consideraţi neîndeplinite (...) sunt măsuri care se află în diferite stadii de implementare, unele sunt chiar în procedură de avizare. O singură măsură a fost trecută ca neîndeplinită”, a spus Carmen Dan, întrebată despre evaluarea PSD.

Întrebată cum îşi explică însă acea evaluare şi dacă poate fi vorba de o greşeală de comunicare, ea a confirmat.

Eu cred că este o greşeală de comunicare. Nu vorbim neapărat de domnul Vâlcov, vorbim de o echipă care a făcut această evaluare asumată de la bun început pentru şase luni de zile, care a trecut în revistă obiectivele programului de guvernare şi a dispus, inserat, acele rezultate”, a explicat ministrul.

În evaluarea făcută Guvernului Grindeanu, Carmen Dan apare cu „0 măsuri îndeplinite”, „7 măsuri realizate parțial” și o măsură neîndeplinită, privind Arhivele Naționale (analizarea stării de fapt și asigurarea dotărilor pentru o bună conservare a dosarelor).

În comisiile parlamentare, Carmen Dan a fost audiată aproximativ 50 de minute, iar la final a fost avizată cu 23 de voturi „pentru” şi 10 „împotrivă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri