Carmen Dan: Nu-mi cer scuze pentru „pronume”. Îmi cer că mi-am pierdut calmul

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan

Ministrul de Interne îşi cere scuze după greşeala de exprimare de ieri, când a spus „PRONUME” în loc de „prenume”.

Carmen Dan a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care spune că regretă NU că a greşit o literă, ci că şi-a pierdut calmul când a fost întrebată despre jandarmul iresponsabil care a gonit cu autobuzul pe o linie de tramvai din Capitală. „Sunt om, nu sunt maşină”, a scris ministrul de Interne.

Postarea lui Carmen Dan pe Facebook:

„Nu-mi cer scuze pentru că am pronunțat greșit un sunet! Sunt om, nu sunt mașină! Îmi cer scuze însă pentru iritare, pentru oboseală, pentru momentul în care m-a părăsit calmul pentru că în loc să vorbim despre oameni responsabili, care tocmai arătaseră ce pot face pentru colegii lor din stradă, sau pentru partenerii lor loiali și iubitori - câinii polițiști, a trebuit să vorbim despre un angajat iresponsabil!

Îmi cer scuze pronumelui personal „EI” - înțelegând prin „ei” pe toți acei oameni dedicați din ministerul de interne care au muncit ieri, așa cum o fac zi și noapte, pentru siguranța noastră!

Toate faptele lor bune, și sunt foarte multe fapte bune(!!!), nu au contat, fiind aruncate în derizoriu de fapta unui șofer iresponsabil! Lor le cer scuze! Pentru mine, PRONUMELE „ei” are o altă conotație! Mult mai profundă!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri