Cătălin Ivan: Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară

Data publicării:
catalin ivan - fb

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că Liviu Dragnea se comportă ca ”o văduvă neagră”, care ”se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară”. El consideră că premierul Mihai Tudose este responsabil de remanierea miniştrilor şi că este firească înlocuirea celor cu probleme penale.

Cătălin Ivan a declarat, marţi, pentru News.ro, că liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui să înţeleagă că trebuie să lase premierul să conducă echipa, fără să intervină permanent în actul guvernării.

”Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară. PSD este într-un blocaj. Dragnea îi prezintă în partid la început pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru funcţia de premier, apoi vrea să scape de ei”, a afirmat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul mai spune că este jenant ca la trei luni de la instalarea celui de-al doilea Guvern să se încerce înlăturarea „mişeleşte” a premierului Tudose.

”Am înţeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al ţării, ci doar să fie câteva zile în plus liber, iar Tel Drum să mai ia nişte contracte. Dar nu este necesar să ne facem de râs în Europa”, a precizat Ivan.

El consideră că premierul Mihai Tudose este responsabil de remanierea miniştrilor şi că este firească înlocuirea celor cu probleme penale.

„Cum să-i ţii în guvern, apoi să-i trimiţi la discuţii la Bruxelles? Poate că sunt nevinovaţi, dar, până îşi rezolvă problemele, trebuie retraşi”, a afirmat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul PSD susţine că, în mod normal, deciziile importante ar trebui luate în Comitetul Executiv al PSD, însă actualul CEx nu funcţionează corespunzător, pentru că mulţi şefi de filiale sunt interimari, iar soarta lor este decisă de Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri