Cătălin Ivan publică dovezi că nu a fost exclus din PSD

Data publicării:
catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan a publicat, marți, un document prin care susține că este în continuare membru în Partidul Social Democrat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cătălin Ivan a prezentat o chitanţă din care reiese că a plătit cotizaţia de membru al filialei Iaşi pentru anul 2016.

Știu că o putem ține așa la nesfârșit, dar astăzi mai prezint o dovadă a calității mele de membru cu drepturi depline pe tot parcursul anului 2016. Cum am plătit cotizația de membru dacă eram exclus din 2015?”, se arată în mesajul său de pe Facebook.

Continuă astfel scandalul din PSD, pornit de la luările de poziție ale lui Mihai Chirica și continuate de Cătălin Ivan. El a spus că primarul din Iași nu trebuia sancţionat de către conducerea PSD şi că i s-a făcut o nedreptate. El adăugat că partidul a ales greşit direcţia, iar timpul va demonstra acest lucru.

Săptămâna trecută, președintele PSD Liviu Dragnea a spus că europarlamentarul Cătălin Ivan nu avea cum să fie exclus din partid, în urma acestor declarații, pentru că nu mai este membru. „Domnul Catalin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de Organizatia sectorului 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul”, a spus Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri