Cătălin Ivan: Sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota moţiunea

Data actualizării: Data publicării:
catalin ivan - fb

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că în acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota moţiunea de cenzură a social-democraţilor împotriva propriului guvern, potrivit News.ro.

”În acest moment sunt cincisprezece deputaţi şi senatori PSD din Moldova şi nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota moţiunea. Şi este abia sâmbătă dimineaţa”,  scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

PSD vrea ca moţiunea de cenzură să fie citită în plenul reunit al Parlamentului duminică, urmând să fie convocat un plen reunit al celor două Camere, a anunţat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor.

"O să convocăm colegii parlamentari pentru duminică şi duminică, începând cu ora 16.30, în plenul Parlamentului, se va citi moţiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15.00, vor avea loc şedinţele de grup ale grupurilor parlamentare social-democrate şi ALDE. De la 16.00 va avea loc şedinţa Birourilor Permanente reunite, iar de la 16.30 şedinţa de plen reunit, în care va fi citită moţiunea de cenzură", a anunţat Mihai Fifor, la sediul PSD.

Pentru ca o moţiune de cenzură să treacă este nevoie de 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului, iar PSD şi ALDE au împreună 247 de parlamentari, însă este posibil ca o parte dintre aceştia să i se alăture lui Sorin Grindeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri