Cătălin Predoiu: Geoană e invidios pentru că e neputincios la băutură, își dă drumul înainte să se deschidă șampania

Data publicării:
catalin predoiu la digi24 mru

Cătălin Predoiu, săracul, îl doare ficatul de la atâta palincă cât a băut cu primarii PDL de prin Ardeal și acum s-a trezit că i-a luat fața Klaus Iohannis. Jocul s-a terminat. (...) Se menține suspansul, e joc politic, am mai jucat și noi acest joc", a afirmat fostul preşedinte al PSD la Realitatea TV.

Într-o notă sarcastică, fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, afirmă că Mircea Geoană e invidios pentru că „e neputincios la băutură, își dă drumul înainte să se deschidă șampania”. El îi oferă în final fostului ministru de Externe un post de consilier, motivându-l cu un „salariu bun” și cu promisiunea că îl va învăța cum să bea:

Mircea Geoană m-a compătimit la televizor, cum că am "băut palincă cu primarii în Ardeal", iar acum mi-a "luat fața Iohannis". Eu înţeleg de aici patru lucruri: 1) Geoană a rămas aşa cum l-a botezat Ion Iliescu; 2) Geoană e invidios pentru că e neputincios la băutură, îşi dă drumul înainte să se deschidă şampania; 3) Geoană a primit nişte firimituri de la Bobic şi îşi face campanie de independent; 4) Geoană l-ar dori contra-candidat pe Iohannis;. Cred şi eu! Mircea Geoană, mai bine hai la mine consilier, că tot căutai de muncă acum vreun an, îţi dau un salariu bun şi te învăţ şi cum să bei”, scrie în postarea de pe contul de Facebook al lui Cătălin Predoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri