Cătălin Predoiu: „Ponta a făcut o golănie politică, dorește să împrumute șmecherește popularitatea președintelui”

Data publicării:
catalin predoiu 4965337-Mediafax Foto-Bogdan Stamatin

Foto: Mediafax

Premierul României a jignit milioane de români folosind fotografia Preşedintelui României într-o manifestare politică de...

Posted by Cătălin Predoiu on Monday, April 27, 2015

Premierul României a jignit milioane de români folosind fotografia Preşedintelui României într-o manifestare politică de prost gust. Voi evalua dacă Ponta nu a încălcat cumva legea prin utilizarea fără drept a imaginii Preşedintelui. În orice caz, e o golănie politică marcă înregistrată Ponta, pentru că doreşte să împrumute şmechereşte din popularitatea Preşedintelui care l-a învins umilitor în alegeri. Ponta a fost şef al Corpului de Control al premierului Năstase, ministru politic al Guvernului Boc 1, purtător de cuvânt al preşedintelui Senatului Mircea Geoană şi, în fine, premier calificat drept „pisicuţ” de fostul Preşedinte Băsescu, atunci când l-a numit prima dată. Deci, există un fel de regim Ponta care a traversat regimurile Năstase – Băsescu. Barca lui a fost minciuna, vâslele lui au fost linguşirea şi umilinţa. Iar cei trei oameni politici care l-au promovat îşi pot aminti cuvintele lui Nicolae Iorga: „linguşirea este plata anticipată a trădării”. Mai grav este că Ponta este o problemă pentru România”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Mi-am permis să fac și două slideuri puțin mai glumețe!1. Uniunea Social Liberala a promis premier de la PSD și preș...

Posted by Victor Ponta on Monday, April 27, 2015

„Mi-am permis să fac și două slide-uri puțin mai glumețe! 1. Uniunea Social Liberală a promis premier de la PSD și președinte de la PNL și ne-am ținut de cuvânt! 2. Am promis „Băsescu și Udrea la închisoare”. Parțial realizat!”, este mesajul care a provocat reacția dură a prim-vicepreședintelui PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri