Cătălina Ponor, candidat PSD la parlamentare. Reacția gimnastei

Data actualizării: Data publicării:
catalina ponor

Gimnasta Cătălina Ponor va candida la alegerile parlamentare din acest an din partea PSD Constanţa, urmând să ocupe un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor. Conducerea PSD Constanţa a confirmat acest lucru pentru Digi24.

catalina ponor

ACTUALIZARE 21:10 - Gimnasta Cătălina Ponor, despre care conducrea PSD Constanţa a spus că va candida la alegerile parlamentare din acest an pe lista filialei, a scris într-un mesaj că „este propusă pe listă” şi că şi-ar dori ca cei care comentează „urât” pe pagina sa de Facebook să se abţină până vineri dimineaţă, când va da un răspuns „pozitiv sau negativ”.

„Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială daca voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă (n.r. - vineri dimineaţă), când voi da un răspuns pozitiv sau negativ. Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta. Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Cătălina Ponor, joi seară, într-un mesaj pe Facebook.


Ponor va fi unul dintre candidaţii social-democraţilor constănţeni la alegerile din acest an, iar gimnasta va ocupa o poziţie eligibilă pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Conform conducerii locale, filiala constănţeană a partidului rămâne consecventă ideii de a promova personalităţi ale sportului în politică, astfel că, după ce lista pentru Consiliul Local Municipal Constanţa a fost deschisă de către campionul olimpic la înot Răzvan Florea, acum campioana olimpică la gimnastică se va afla pe listele pentru Parlament.

Vineri va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean a PSD Constanţa în cadrul căreia va fi discutată lista candidaţilor pentru parlamentare, iar, în cazul în care aceasta va fi definitivă, va fi făcută publică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri