Ce declara Liviu Dragnea despre modificarea Codurilor Penale în campania electorală

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea fb

Deputatul USR Cristian Ghinea a publicat un videoclip cu Liviu Dragnea din luna mai a anului 2016, când acesta era în campanie electorală. Liviu Dragnea declara la acea vreme că o discuție despre modificare Codului Penal ar trebui să fie una transparentă, „încât decizia finală să fie o decizie care se ia în urma unei dezbateri sănătoase” și că „o ordonanță de urgență scoasă repede, așa...pe repede înainte sigur că naște semne de întrebare tuturor. ” 

cristian ghinea digi

Cristian Ghinea a postat un videoclip cu o declarație a lui Liviu Dragnea din 20 mai 2016, după ce Guvernul Cioloș a adoptat prin OUG o serie de modificări ale Codului Penal și ale Codului de Procedură Penală. Era vorba de niște modificări cerute de CCR și pe care Parlamentul refuza să le legifereze. Modificările nu afectau lupta anticorupție și nu scăpau de Justiție politicieni corupți.

Declarația lui Liviu Dragnea de la acea vreme, aflat în campanie electorală:

De câte ori în Parlament începea cineva să vorbească despre modificare la Codurile Penale, toata lumea zicea, pe bună dreptate, să fie o discuție, dezbatere transparentă, să fie o discuție la care să participe toți cei care se pricep, societatea civilă, specialiști din sistem și populația să vadă, în așa fel încât decizia finală să fie o decizie care se ia în urma unei dezbateri sănătoase. O ordonanță de urgență scoasă repede, așa...pe repede înainte sigur că naște semne de întrebare tuturor. ”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri