Ce face Victor Ponta în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură

Data publicării:
ponta telefon parlament oprea

Moţiunea de cenzură este un drept fundamental al Parlamentului şi al Opoziţiei. Moţiunea de cenzură are ca scop critica...

Posted by Victor Ponta on Friday, June 12, 2015

Moţiunea de cenzură este un drept fundamental al Parlamentului şi al Opoziţiei. Moţiunea de cenzură are ca scop critica acţiunii guvernului şi dovedirea unei alte majorităţi, o alternativă la actualul guvern. Dar Opoziţia nu reprezintă o alternativă reală şi se va vedea că nu există nici o altă majoritate”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Premierul a răspuns, tot pe Facebook, unui atac venit din partea copreședintelui PNL Alina Gorghiu „Simt nevoia să cer astăzi scuze în Parlamentul României, locul faptei. Da, a fost o greșeală nesăbuită să avem încredere în acest premier și o greșeală a PNL. Nu am crezut niciodată că un om tânăr poate să meargă să desființeze dreptul de vot al românilor. Eu le cer scuze, domnule prim-ministru, fiindcă v-am ajutat să deveniți ceea ce sunteți astăzi și cred că este cazul să vă cereți scuze și dumneavoastră pentru români, pentru cei cărora le-ați blocat dreptul de vot, din țară și din diaspora”.

Participarea românilor la vot este un drept fundamental. Mi-am exprimat regretul că în noiembrie la secţiile de vot din...

Posted by Victor Ponta on Friday, June 12, 2015

Participarea românilor la vot este un drept fundamental. Mi-am exprimat regretul că în noiembrie la secţiile de vot din străinătate nu toţi românii au putut să voteze.

Ţin să amintesc că şi colegii liberali în 2009 au acuzat votul din diaspora, atunci când Traian Băsescu a câştigat alegerile.

În plus, în moţiunea de astăzi se vorbeşte despre alegerile locale pe care trebuie să le organizăm, dar Opoziţia a votat în unanimitate legea 115 pe 2015 care se referă tocmai la alegerile locale”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citiți și: Proteste în țară în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură în Parlament
Guvernul Ponta dă examen în fața Parlamentului



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri