Ce se întâmplă cu comisia SRI? Ţuţuianu: Voi face ceea ce stabileşte partidul

Data publicării:
tutuianu 170629_AUDIERI_GUVERN_TUDOSE_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_1
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că va discuta cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la persoana care va prelua şefia comisiei, în condiţiile în care el a fost desemnat ministru al Apărării. Social-democratul şi-a arătat disponibilitatea să-şi păstreze postul, în cazul în care partidul va lua o decizie în acest sens, potrivit News.ro.

tutuianu 170629_AUDIERI_GUVERN_TUDOSE_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_1
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Şedinţa de azi era planificată înainte ca eu să devin ministru al Apărării Naţionale, ca urmare, eu am condus-o astăzi. Preşedenţia Comisiei de control parlamentar al SRI este repartizată PSD, prin algoritm politic care este convenit şi agreat de toată lumea. Ca urmare, cine va prelua preşedinţia comisiei este o decizie care ţine de partid şi lucrul acesta o să-l discut cu domnul Dragnea în zilele următoare”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Întrebat dacă ar vrea să rămână în fruntea comisiei de control al SRI, social-democratul a spus că va face ceea ce va decide partidul.

„Eu voi face ceea ce se stabileşte la partid. Eu am fost totdeauna un om foarte serios şi un om de partid, voi face ce decide partidul. Dacă partidul va considera că este bine să rămân aici, rămân, dacă nu, nu. O să rămân un membru în comisie”, a conchis preşeditele Comsiei de control al SRI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri