Ce spune Dragnea despre demisia lui de la șefia PSD

Data actualizării: Data publicării:
171017_DRAGNEA_20_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

După ce în spațiul public a fost lansată ipoteza conform căreia premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut, săptămâna trecută, lui Liviu Dragnea să-și dea demisia de la șefia PSD, liderul social-democrat a negat că acest lucru s-a întâmplat. În plus, șeful PSD a spus că se bucură de „o susținere profundă a partidului”.

171017_DRAGNEA_20_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Sociologul Marius Pieleanu, autorul sondajului care anunța „prăbușirea” Guvernului în ceea ce privește încrederea populației, a susținut că, înainte de Comitetul Executiv al PSD de săptămâna trecută, în care s-a tranșat soarta a doi miniștri cu dosare penale (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb), premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia de la conducerea PSD.

Întrebat de jurnaliști despre această variantă lansată în spațiul public, Dragnea a negat-o categoric: „Nu, asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Acolo au fost 100 de inși în sala aia și nu mi-a cerut demisia nimeni”.

La insistențele jurnaliștilor, care au întrebat dacă cererea a fost cumva formulată în cadrul unei discuții restrânse, Dragnea a continuat: „Nu am avut o discuție restrânsă. Ba da, am avut, dar nu s-a pus problema asta”.

„Le-ați transmis colegilor că ați fi dispus să renunțați la șefia PSD?”, au continuat jurnaliștii să-l întrebe pe șeful PSD.

„Ce v-am spus și vouă. Dacă sunt instituții foarte deranjate și încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, pot să plec și din țară sau să mă evapor, dar eu am o răspundere față de partid, am văzut încă o dată, mai intens decât până acum, o susținere profundă a partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri