Ce spunea ex-prefectul de Teleorman despre Dragnea și Brazilia

Data actualizării: Data publicării:
dragnea rade_PSD_MINISTRII_49_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav_Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, că nu ar avea „nicio afacere” și „nicio proprietate” în Brazilia. În anumite cercuri social-democrate pare, însă, să fie de notorietate faptul că el ar avea o casă în Brazilia, la care ar fi fost duși inclusiv șefi din Tel Drum, firmă despre care se spune că ar fi controlată de Dragnea și care câștigă contracte pe bandă rulantă cu autoritățile centrale și locale.

dragnea rade_PSD_MINISTRII_49_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav_Ganea

În octombrie 2015, într-o emisiune la un post de televiziune, Teodor Nițulescu, fost prefect și președinte al PSD Teleorman, relata referindu-se la Liviu Dragnea: „«Băi, zice, hai să mergem până în Brazilia, facem o vizită». Eu zic - era prin februarie - «păi de ce să mergem, ce să căutăm, e frumos, dar unde mergem?». «Mergem, că am eu acolo cu Mazăre o chestie mișto în Brazilia»”.

Același fost lider al PSD Teleorman, care a susținut și că Dragnea i-a propus să „facă jumi-juma” Tel Drum, a mai relatat: „Se duceau (Dragnea și Mazăre - n.r.) an de an domnule, de două ori pe an, de trei ori pe an... Evident, păi cum, aveau, cumpăraseră (....) Făcuseră o casă mare de vacanță, adică era o chestie. Se ducea cu oameni din Tel Drum acolo, cu prieteni apropiați, cu Fişcuci (Marian Fișcuci, fost coleg de liceu al lui Dragnea, administrator al Tel Drum - n.r.), cu directorul Pitiş (Petre Pitiș, director general al Tel Drum - n.r.). Păi, da, era notorie chestiunea asta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri