Ceremonie la Senat cu gafe și ironii. Crin Antonescu: Politic, în România au existat patru instituţii importante - Senatul, Camera Deputaţilor, monarhia şi PNL

Data publicării:
aniversare senat patriarh daniel tariceanu mediafax

„Am deosebita onoare să anunţ prezenţa la această şedinţă solemnă a Înalt Preasfinţitului, a Preafericitului Daniel...”, a spus președintele Senatului.

Un banal pahar cu apă a fost destul pentru ca premierul României să improvizeze o anecdotă în legătură cu fostul partener din Uniunea Social Liberală. Crin Antonescu nu a vrut să îi rămână dator şi i-a transmis că, din punctul lui de vedere, Partidul Social Democrat nu există.

„În România, în plan politic au existat patru instituții importante: Senatul, Camera Deputaților, monarhia și PNL”, a spus el.

În această atmosferă, solemnitatea aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Senatului a căzut în derizoriu. Aşa că un deputat rătăcit la ceremonie a simţit nevoia să demonstreze că este spiritual.

Aveți 150 de viață și doar 100 de ani de muncă, nu știu dacă ăsta este destinul vostru”, a spus Viorel Hrebenciuc, deputat PSD.

Senatul a fost desfiinţat de regimul comunist în 1946 şi a reapărut după Revoluţia din 1989.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri