Cîmpeanu despre desemnarea lui Cioloș: Este o alegere foarte bună

Data publicării:
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, face o declarație de presa la Guvern
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Foto; Gov.ro

„Este o alegere foarte bună. Sunt convins că este o personalitate apreciată la nivelul întregii societăți românești. Am avut onoarea și plăcerea să colaborez cu domnia sa și este o persoană, categoric, cu certe competențe care îl recomandă pentru această poziție”, a afirmat prim-ministrul interimar.

Cîmpeanu a adăugat că se va întâlni cu Cioloș încă din această seară. „Evident că o să-i propun un spațiu la nivelul Guvernului încă din această seară pentru a-și putea prelua atribuțiile de premier desemnat”, a precizat el.

Întrebat dacă ar accepta să ocupe un portofoliu de ministru în noul Cabinet, premierul interimar a spus: „Poziția mea o cunoașteți. Sarcina mea pentru moment este aceea de a asigura gestionarea tuturor problemelor curente ale Guvernului României într-un spirit de total echilibru”.

Declarațiile au fost făcute la Universitatea Politehnică București, după ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Eric Allin Cornell, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în anul 2001.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri