Cine este ministrul Educației din Cabinetul Grindeanu

Data publicării:
pavel nastase

Liviu Dragnea a prezentat lista miniștrilor propuși pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu. Pavel Năstase este propunerea pentru funcția de ministru al Educației. El este preşedintele Senatului Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE) şi a fost rector al instituţiei.

pavel nastase

Pavel Năstase a fost rector al ASE în perioada 2012-2014. El predă informatică de gestiune, având la bază pregătire de analist și programator. Profesorul universitar a absolvit ASE și Facultatea de Matematică și și-a luat doctoratul în 1986 tot la ASE cu specializarea Calcul economic și cibernetică economică.

Potrivit declarației sale de avere, are trei imobile şi două terenuri, un Audi şi depozite de peste 1,5 milioane de lei, 135.000 de euro şi 35.000 de dolari. De asemenea, Pavel Năstase și soția lui au câștigat sume importante de bani atât din activitatea didactică cât și din programele derulate din fonduri europene.

În 2013, potrivit hotnews.ro, Pavel Nastase a fost de acord cu o măsură controversată a guvernului Ponta, respectiv simplificarea subiectelor la Bacalaureat pentru elevii de la Tehnologic. Această măsură a fost adoptată discret, fără dezbatere publică. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri