Cine taie panglica la Nădlac?

Data publicării:
spion sub acoperire anonim

E o situaţie incertă în ceea ce priveşte reprezentarea României sâmbătă, la inaugurarea tronsonului de autostradă Arad-Pecica şi a noii vămi Nădlac. Premierul Victor Ponta plecat în Turcia şi e o situaţie neclară la ministerul Transporturilor, iar partea maghiară nu ştie exact cine va face parte din delegaţia română care va participa la tăierea panglicii.

Până în acest moment, singurul care şi-a confirmat prezenţa este premierul interimar Gabriel Oprea, susțin jurnaliştii de la HotNews.

Premierul Victor Ponta lipseşte de 26 de zile din ţară.

În urmă cu o săptămână, premierul a anunţat că şi-ar putea întrerupe perioada de recuperare, pentru a participa la inaugurarea porţiunii de autostradă care leagă România de Ungaria, alături de omologul său Viktor Orban.

„Nu știu, pentru că depind de decizia doctorilor! Îmi doresc să ajung sâmbătă la Nădlac, dar încă nu știu”, a declarat premierul, telefonic, la un post de televiziune.

Potrivit HotNews, care citează surse guvernamentale de la Budapesta, partea română a comunicat până în acest moment doar prezenţa premierului interimar Gabriel Oprea la inaugurare. Sursele citate de jurnalişti au dezvăluit că oficialii de la Budapesta nu ştiu dacă la evenimentul de sâmbătă va participa şi şeful de la Transporturi, Ioan Rus, ministru demisionar, dar aflat încă în funcţie. O altă variantă de la Ministerul Transporturilor ar putea fi ministrul desemnat, dar nenumit încă, Mihai Fifor, sau secretarul de stat Iulian Matache, căruia Ioan Rus i-a delegat atributiile, după scandalul care a dus la demisia sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri