Ciocnire majoră Antena 3-Dragnea. Gâdea: "Aveți nişte restanțe foarte mari față de alegători". Ironiile lui Ursu

Data actualizării: Data publicării:
dragnea
Foto: Inquam Photos / George Călin

Iritare la Antena 3, postul TV care l-a sprijinit constant şi masiv pe Liviu Dragnea şi unde liderul PSD obişnuia să prezinte realizările guvernării Grindeanu. La mijloc, afacerile derulate de fiul liderului PSD.

dragnea
Foto: Inquam Photos / George Călin

După episodul consumat luni, la Parlament, când șeful social-democraților a bătut cu degetul în microfonul Antenei 3 și a vorbit despre „mizeria din ultimele două zile”, lui Dragnea i-au răspuns Mihai Gâdea şi Adrian Ursu.

„Domnule Dragnea, nu ar fi mai bine să vă ocupați de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupăm noi. De mulți ani de zile, publicul ne preferă pe noi, de departe, pentru onestitatea și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Niciodată. Înțeleg că reacția domnului Dragnea bătând în microfonul Antena 3 a fost un reportaj făcut de colegii mei despre niște businessuri ale fiului său. Un club de manele de nu știu unde din Teleorman. Bun, dacă e ceva în neregulă, puteți da un drept la replică", a fost reacţia lui Gâdea.

Şeful Antenei 3 nu s-a oprit însă aici, reamintindu-i lui Liviu Dragnea priorităţile: "Impresia mea este că aveți niște restanțe foarte mari față de alegători. Impresia mea este că vă aflați după o criză politică majoră iar răfuielile cu presa lăsați-le pentru trecut și pentru Traian Băsescu”.

Ursu: "Să ne ferească Dumnezeu"

Pe un ton similar i s-a adresat ldierului PSD şi Adrian Ursu. ”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”.

În ultima vreme, Antena 3 sau vedete ale postului a avut mai multe poziţionări "neprietenoase" faţă de Liviu Dragnea. Săptămâna trecută, televiziunea controlată de familia Voiculescu a dezvăluit existenţa unor tensiuni majore între noul premier şi liderul PSD. Astfel, Mihai Tudose l-ar fi sunat pe Dragnea, la trei zile de la depunerea jurământului în calitate de premier, spunându-i că nu doreşte să răspundă la comenzile date de partid  şi nici nu va pune în aplicare programul de guvernare în termenii existenţi. Detalii AICI.

Un alt exemplu e cel al textului publicat de Radu Tudor, după depunerea apoi votarea moţiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Grindeanu. "Neîncredere", "sabotare", "suspiciuni şi obsesii personale" sunt doar câteva dintre cuvintele-cheie folosite de autor, în materialul intitulat "Victoria prostiei". Detalii AICI

Citiţi şi: ULTIMA ORĂ. Fiul lui Liviu Dragnea a trecut ferma de porci din Teleorman pe acțiuni anonime

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență...
Digi Animal World
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...